HET LAATSTE AUTOMOTIVE NIEUWS VIND JE HIER


Verticaal afneembare trekhaak Brink BMU

7 juli, 2016

Verticaal afneembare trekhaak

Bent u op zoek naar een trekhaak voor uw auto die na gebruik volledig onzichtbaar te maken is? Dan is de verticaal afneembare trekhaak van Brink dé oplossing. U kunt de kogel uitnemen en opbergen in uw kofferbak en de stekkerplaat achter de bumper wegdraaien.

Innovatie

Met de verticaal afneembare trekhaak heeft u niet langer permanent een trekhaak achter uw auto, maar er binnen enkele seconden wel altijd een bij de hand. De verticaal afneembare trekhaak biedt u een volledig onzichtbare oplossing. De huls waar u de kogel van onderen in vergrendelt, blijft verborgen achter uw bumper. Omdat ook de stekkerplaat achter de bumper weg te draaien is, kunt u na afname niet zien dat uw auto is uitgerust met een trekhaak.

Gebruiksgemak

Bij de verticaal afneembare trekhaak leveren we een afdekkapje en opbergzak. Het afdekkapje kunt u na afname van de kogel in de huls schuiven, wat voorkomt dat er viezigheid in achterblijft. In de opbergzak kunt u de kogel opbergen, zodat uw interieur niet vuil wordt. Een groot voordeel is dat er na afname van de kogel geen trekhaak meer in de weg zit bij het gebruik van uw kofferklep of het beladen van uw kofferbak.

Lees het hele verhaal op Brink.eu