Kennis van automotive


Om een goede website te kunnen maken is kennis van de doelgroep een belangrijk aandachtspunt. Wie heeft er nou meer verstand van de doelgroep dan uzelf!?

 U kan er voor kiezen om de website zelf te maken of het over laten aan ons. U hoeft met ons eigen ontwikkelde CMS geen webdesigner te zijn om een website te maken. Heeft u zelf geen tijd om een eigen website te realiseren dan helpen wij graag uit de brand!

Zelf doen

Goedkoop
Zelf tijd investeren
Keuze uit bestaande templates

Laten doen

Unieke website
Speciale features
Afgesproken tijdsplanning
Portfolio

Enkele voorbeelden van de door ons gemaakte websites:

Autoshop Brabant

Dimcast

dimcast.nl
Website

Circuit van Hagen

circuitvanhagen.nl
Website

Retail Synergie

Auto Quik

autoquik.nl
Website

Bredase autoshop
wat kost het


De exacte kosten voor het maken van een website/webshop is compleet afhankelijk van uw wensen. Wij streven altijd naar een perfect afgestemde website/webshop maar een webshop met 10 producten is natuurlijk veel minder werk dan een shop met 10.000 producten. Daarom hebben wij het over vanaf prijzen. Wilt u een exacte offerte ontvangen? neem dan contact op.
 

Responsive maken van de huidige website

Ruim 50% van uw websites bezoekers komen via hun mobiel of tablet en dit worden er alleen maar meer. Is uw website wel geschikt voor mobiel?

Vanaf: 499,-


Nieuwe website
 

Heeft u nog geen website of voldoet de bestaande site niet meer? Wij kunnen samen met u een compleet nieuwe website maken, van design tot het live zetten.

Vanaf: 899,-


Nieuwe website inclusief webshop

Wilt u ook de mogelijkheid om te kunnen verkopen vanuit uw website? Neem dan een webshop, dit kan in diverse soorten en maten.
 

Vanaf: 999,-


Onderhoud
 

Wie onder de knop 'nieuws' berichten tegenkomt van een tijd geleden, krijgt de indruk dat het bedrijf stil staat.
 

Vanaf: 49,- p/m


Wilt u meer weten over één van onze diensten? Neem dan contact met ons op via 055-5395440 of vul onderstaand formulier in.
Uniek CMS


CMS staat voor content management systeem. Oftewel een systeem waarmee je je website kan maken en onderhouden. Naast het ontwerpen en het maken van een website is het ook belangrijk dat hij gemakkelijk aan te passen is. Geen moeilijke code taal of lastige back-end systemen maar gewoon klikken op hetgeen wat je wilt aanpassen op je website. Dus live aanpassingen doen op je website.

Benieuwd hoe het werkt? Vraag hieronder een gratis demo aan:

Voorbeeld aanpassen website

Voorbeeld toevoegen artikel in de webshop